Creative Show-off portofolio-avond Utrechtse stijl

Creative Show off.pngzaterdag 02 april 2016

Studenten van alle creatieve opleidingen (uit heel Nederland) en net afgestudeerden kunnen op donderdag 7 april deelnemen aan speeddates met bureaus om hun portofolio te bespreken tijdens de Creative Show-off. Een portofolio-avond Utrechtse stijl.

Geen fancy grootspraak, maar relaxte gesprekken met inhoud. Een ontspannen sfeer en feestelijke setting maken de avond compleet, dat is wat de organisatoren willen neerzetten. Onder het genot van een biertje met elkaar kennismaken en samen sparren over het vak.

Gesprekstarter
Alle creatieve disciplines zijn welkom: digital design, graphic design, interaction design, communicatie, marketing, product design, animatie, game design, interior design. In de praktijk betekent de Creative Show-off een nieuwe plek voor studenten en young professionals om kennis te maken met het creatieve Utrechtse werkveld. Het portofolio dient als een goede gespreksstarter en slaat een brug tussen jong en oud.

Aanstormend
Alleen de creatieve bureaus uit Utrecht kunnen als professioneel bureau meedoen aan de speeddates en feedback geven. De eerste Creative Show-off vindt plaats in LE:EN. De initiatiefnemers zien er naar uit om aanstormende talenten en creatieve stadsgenoten beter te leren kennen. Wie zijn de gezichten achter de vele Utrechtse concepten, pakkende campagnes, interactieve websites, strakke huisstijlen, wervende posters en prijswinnende animaties en films?

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding

« Terug

Sluiten