Mediajaarcongres: een blik op de toekomst

maandag 12 juni 2017

Op 29 juni organiseren Beeld en Geluid en iMMovator voor de 10e keer het Media Jaarcongres (MJC) op het Media Park, die dit jaar in het teken staat van ‘A New World, A New Perspective’. Tijdens het MJC komt de Nederlandse media-industrie bij elkaar om zich te laten bijpraten rondom de belangrijke ontwikkelingen in het huidige videolandschap. Naast het plenaire programma bieden verschillende MJC partners gratis expertsessies aan. In een klein(er) gezelschap komen tijdens deze sessies specifieke onderwerpen aan de orde. Laat je bijpraten over o.a. media en live events, data voor media, virtual reality en business voor media. UCK-leden kunnen met korting naar het MJC.

(Inter)nationale topsprekers
Tijdens het Media Jaarcongres kan iedereen die zich verbonden voelt met de media op een makkelijke manier met elkaar in contact komen. Aan de hand van verhalen, gesprekken en demo’s kijkt het MJC naar de toekomst en welke invloed het veranderende medialandschap daarop heeft. Onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong geven diverse topsprekers uit de media industrie hun visie op de nieuwe wereld. In het plenaire programma zijn er onder andere bijdragen van Arjen Lubach, Jørgen Madsen Lindemann (Modern Times Group) en Deborah Acosta (New York Times). 

Naast het plenaire programma bieden verschillende MJC-partners expertsessies aan. In de sessies wordt met een klein(er) gezelschap dieper ingegaan op de nieuwe regels en mogelijkheden van de hedendaagse media. De expertsessies worden tussen de drie plenaire sessie gehouden en zijn gratis toegankelijk, ook voor wie niet naar het plenaire MJC-programma komt. Kijk op de website www.mediajaarcongres.nl voor het complete programma en schrijf je gelijk in voor de expertsessies.

Mediamonitor over 15 jaar
Het Commissariaat voor de Media brengt jaarlijks in de vorm van de Mediamonitor verslag uit van de stand van zaken op de Nederlandse mediamarkt. Op 29 juni wordt een speciale editie gelanceerd, die de ontwikkelingen van de afgelopen 15 jaar laat zien. Tijdens deze expert sessie worden de grote ontwikkelingen getoond, en gaat het Commissariaat in gesprek over de implicaties voor mediabeleid in Nederland

Korting voor UCK-leden
Leden van UCK gaan met korting naar het MJC. Als UCK-lid betaal je €149 in plaats van €249! Vraag de kortingscode aan via info@communicatiekring.nl

« Terug

Sluiten