Logeion doet UCK-bijeenkomst met The Lead nog eens over

31-10-2006

Wie The Lead heeft moeten missen tijdens het UCK-uitje, krijgt een herkansing. Logeion organiseert op 29 november 2006 dezelfde bijeenkomst over persoonlijke communicatie, als kennismaking met The Lead. De kennismakingsworkshop wordt gehouden door twee van de vijf coaches die allemaal een achtergrond hebben in de opvoerende kunsten (o.a. toneel). Je wordt meegenomen op een reis langs de verschillende facetten van persoonlijke communicatiekracht.

Ben jij inspirerend? Vergroot je persoonlijke communicatiekracht! Durf jij van jezelf te beweren dat je inspirerend bent? Overtuigingskracht hebt? Lef? Wil je het maximale halen uit je persoonlijke communicatiekracht? Neem dan deel aan de bijeenkomst van de themagroep Interne Communicatie. Je maakt in een paar uur tijd kennis met de werkwijze van The Lead*. The Lead* geeft trainingen op het gebied van persoonlijke communicatie. Overtuigingskracht, duidelijkheid en durf zijn voor The Lead* belangrijke ingrediënten voor krachtig leiderschap. De kennismakingsworkshop wordt gehouden door twee van de vijf coaches die allemaal een achtergrond hebben in de opvoerende kunsten (o.a. toneel).

Je wordt meegenomen op een reis langs de verschillende facetten van persoonlijke communicatiekracht. Wat maakt nou het verschil tussen een monotoon praatje of een boeiende authentieke dialoog? Door eenvoudige oefeningen (lichaamshouding, stemgebruik) leren de deelnemers hoe je zelf aan authenticiteit kunt winnen, geïnspireerd kunt raken en anderen weet te inspireren. Ook de communicatiekracht van de groep wint door persoonlijke communicatiekracht. Dat zal inzichtelijk worden gemaakt door de oefeningen en presentaties van de deelnemers zelf. Door de oefeningen maak je ook kennis met de kracht van oprechte, korte en constructieve feedback.

Locatie, aanmelding en kosten
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 november. Je bent vanaf 17.30 uur welkom; broodjes staan klaar. We starten stipt om 18.15 uur. De workshop zal eindigen rond 21.15 uur. Er is dan nog gelegenheid om een drankje te drinken. We zijn deze avond te gast in het gebouw van de Inspectie voor de Gezondheidszorg in Utrecht. Het pand is goed bereikbaar, vooral met het openbaar vervoer. Er kunnen maximaal 30 deelnemers aan deze bijzondere workshop deelnemen. Meld je dus snel aan. Je kunt je aanmelden door te replyen of door een e-mail te sturen naar info@logeion.nl vóór 22 november. Leden hebben voorrang boven niet-leden. Niet-leden worden eerst op een wachtlijst geplaatst en horen uiterlijk 23 november of zij deel kunnen nemen aan de bijeenkomst. Niet-leden graag direct bij je aanmelding het factuuradres vermelden. Het is niet mogelijk om als niet-lid op het lidmaatschap van een lid deel te nemen. Deelname kost € 22,50 (excl. BTW) voor leden en € 55,00 (excl. BTW) voor niet-leden. In de week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen alle deelnemers een bevestiging en een routebeschrijving. Na 21 november is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. www.logeion.nl

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten