Koninklijke Familie en politici nemen deel aan Make a Difference Day

23-10-2006

Net als vorig jaar nemen diverse leden van de Koninklijke Familie en politici deel aan Make a Difference Day op 3 en 4 november. Tijdens MADD staat vrijwilligerswerk centraal. Duizenden Nederlanders steken dan de handen uit de mouwen bij talloze vrijwilligersactiviteiten in het hele land. Daarnaast woont Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima op 16 december in Utrecht de uitreiking van de MADD-awards bij. Premier Balkenende gaat ook vrijwilligerswerk doen in Utrecht.

Tijdens MADD toont heel Nederland zich maatschappelijk betrokken door zich op één of twee dagen vrijwillig in te zetten. Dit is de kans om daadwerkelijk te werken aan verbetering van de leefomgeving. In Engeland en Amerika wordt MADD al jarenlang met veel succes georganiseerd. Deelnemen kan door vrijwilligersactiviteiten aan te melden of te zoeken op www.makeadifferenceday.nl. Sinds 2006 werkt MADD samen met de Natuurwerkdag: www.natuurwerkdag.nl

Deelname leden Koninklijke Familie
Diverse leden van de Koninklijke Familie zetten zich in voor een vrijwilligersproject op 3 en 4 november. Bij welke projecten precies is eind oktober bekend.

Deelname politici
Daarnaast steken verschillende landelijke politici de handen uit de mouwen. Wouter Bos en Femke Halsema bijvoorbeeld doen activiteiten via Humanitas. Mark Rutte gaat klaar-overen in Den Haag en Minister-president Balkenende gaat aan de slag in Utrecht. Ook Maria van der Hoeven en Agnes van Ardenne zetten zich in tijdens MADD. Een compleet overzicht van alle deelnemende leden van het kabinet en van de Eerste en Tweede Kamer is eind oktober beschikbaar.

Prinses Máxima woont uitreiking MADD-awards bij
Op 16 december worden in Utrecht de MADD-awards uitgereikt voor het beste MADD-project, MADD-bedrijf, de MADD-school en MADD-promotor. Deze uitreiking vindt tegelijkertijd plaats met de uitreiking van Het Nationale Compliment voor het beste vrijwilligersproject en Het GemeentenCompliment voor de gemeente die vrijwilligerswerkbeleid actief ondersteunt. Prinses Máxima woont deze feestelijke uitreiking bij.

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten