Reminder: UCK-ers uitgenodigd voor nieuwjaarreceptie VSA

15-01-2006

De Amsterdamse communicatievereniging VSA presenteert in navolging van de UCK eind januari ook een nieuwe website. Dat gebeurt tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 26 januari. Voor deze gelegenheid zijn ook alle UCK-ers uitgenodigd.

VSA-leden met hun partners, introducés, geïnteresseerde vakgenoten, VSA-sponsors, UCK-leden zijn van harte welkom in Koffiehuis KHL. De voormalige kantine van de Koninklijke Hollandse Lloyd in het Oostelijk havengebied. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 januari.

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 januari per e-mail naar info@vsatrefpunt.nl. Vermeld bij aanmelding altijd naam en organisatie van jezelf, partner en/of introducés. Entree is gratis.

Programma
19.00 uur: ontvangst
19.45 uur: nieuwjaarstoespraak voorzitter
20.00 uur: presentatie nieuwe website VSA
20.15 uur: naborrelen
22.00 uur: einde

40 jaar VSA
Voor de VSA is 2006 een bijzonder jaar. Dan is het veertig jaar geleden dat een groep communicatieprofessionals besloot zich te verenigen. Wat hen bond was de liefde voor het vak en voor de wereldstad Amsterdam. Het komend jaar staat voor de VSA in het teken van dit lustrum. Er wordt terug gekeken op de afgelopen jaren en vooral ook vooruitgeblikt naar de dingen die komen gaan. Bijvoorbeeld de vernieuwde website van de VSA.

De nieuwjaarsreceptie van de VSA vindt plaats in Koffiehuis KHL, Oostelijke Handelskade 44, 1019 BN Amsterdam.

Zie voor een routebeschrijving: www.khl.nl. Parkeren kan in de parkeergarage bij het Lloyd Hotel of bij Panama. De deelnemerslijst staat binnenkort op de VSA-website www.vsatrefpunt.nl bij rubriek Nieuws.

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten