UCK ONLINE: Welke invloed heeft deze tijd op onze beeldcommunicatie?

Live uitzending 1.JPG27-05-2020

VIDEO - Beeld is een zeer bepalende factor in communicatie en ook continu aan verandering onderhevig. En in tijden van verandering is dat vaak het meest pregnant, dan toont beeld die verandering het snelst en met de meeste indruk.

Dinsdagavond 26 mei jongstleden keken we door de ogen van enkele beeldprofessionals naar hoe deze tijd invloed heeft op onze beeldcommunicatie. Ze schotelen ons prachtige beelden voor en geven ons verschillende manieren mee waarop jij als communicatieprofessional naar beeld kunt kijken èn het zelf kunt gebruiken in je eigen praktijk.

Enthousiast
We ontvingen al veel enthousiaste reactie op de live streaming van dit programma, maar als je het hebt gemist, kun je het hier nog op je eigen moment terugkijken (zie onder)!

Gasten
De gasten in deze 3e UCK online live show zijn Bianca Spierenburg (Studio Polkadot/visuele communicatie), Hanneke Croonen (Blik Grafisch ontwerp), Gregor van Hoek (UnitR reclamebureau) en Maren Wiersma (senior adviseur visuele communicatie bij het ministerie van Algemene Zaken). De presentatie is in handen van Elisabeth van den Hoogen en Raymond de Jong is de chat-master. 

Voor research, redactie en productie van dit programma tekenden naast Elisabeth en Raymond, Marianne Kalkman, Moniek van der Sanden en Koen van Tankeren.

Dit online initiatief van de UCK komt voort uit de restricties die momenteel gelden ten aanzien van fysieke bijeenkomsten. Technisch wordt dit mogelijk gemaakt door gedeeltelijke sponsoring van audiovisueel bedrijf AVEX. Bij de opnamen worden voorzorgsmaatregelen in acht genomen ivm het coronavirus.

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten