Training Communiceren met jongeren

dinsdag 20 maart 2012

Tips en trucs nodig om te zorgen dat je boodschap overkomt? Een fantastisch project bedacht, maar problemen met de werving? De training’ communiceren met jongeren’ zoomt in op effectieve manieren om jongeren te bereiken. Welke gouden regels en wetten gelden er voor zowel 1-op-1 communicatie als PR en marketing? Na afloop van de training heb je praktische handvatten om je activiteiten en projecten aansprekend te maken voor jongeren. De training is bedoeld voor professionals die met en voor jongeren werken. Je krijgt de kans om een middag ervaringen uit te wisselen met collega’s uit het hele land en verschillende sectoren. Op het programma staat onder meer:


• Het puberbrein


Wat beweegt jongeren nu eigenlijk? In een korte interactieve presentatie nemen we je mee langs de belangrijkste ontwikkelingen in het puberbrein, emoties van jongeren en influentials zoals ouders en leeftijdgenoten.


• De praktijk: communiceren met jongeren


Wat betekent deze kennis over het puberbrein voor de communicatie met jongeren? Hoe breng je je boodschap? Hoe vertaal je het in je communicatiemateriaal?


• Aan de slag


Je werkt samen met anderen aan een plan om je activiteit of project onder de aandacht te brengen van jongeren. Jongeren geven feedback op de plannen.


Praktische informatie


Voor wie? De training ‘Communiceren met jongeren’ is bedoeld voor alle professionals die werken met jongeren als doelgroep (zoals jeugd- en jongerenwerk, marketeers, communicatiespecialisten, politie, hulpverlening, onderwijs enzovoorts).


Datum: Donderdag 5 april 2012 van 12:00 tot 17:00 uur. Inloop vanaf 12:00 uur met lunch. Programma start om 12:30 en eindigt om 17:00 uur.


Locatie: YoungWorks Academy, Prinsengracht 437, 1016 HM Amsterdam, 020 419 98 40


Kosten: De prijs is inclusief lunch, het boek Puberbrein binnenstebuiten en overig deelnemersmateriaal. Leden van de UCK krijgen 25 procent speciale ledenkorting en betalen 225 euro (excl. btw) Niet-leden betalen 300 euro.


Aanmelden: Je kunt je aanmelden via http://blog.youngworks.nl/training De deadline van aanmelding is 22 maart 2012. Vermeld bij je aanmelding je UCK-lidmaatschap.


Meer informatie? Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact op met Jonneke Kruse, jonneke@youngworks.nl of Sander van Duijn, sander@youngworks.nl - www.youngworks.nl


« Terug

Sluiten