Bijeenkomst Topsector Creatieve Industrie

dinsdag 13 maart 2012

Op 10 april a.s. vindt een informatiebijeenkomst plaats van de Topsector Creatieve Industrie. Geïnteresseerden krijgen er meer informatie over het innovatiecontract Creatieve Industrie; wat dat voor hen kan gaan betekenen en andersom. Op zoek naar onderzoek(ers)? Op zoek naar kennis? Naar opschaling van jouw innovaties? Naar partners? 10 april zet je op het juiste spoor.


Op 2 april wordt het innovatiecontract Creatieve Industrie door minister Verhagen van EL&I getekend. iMMovator organiseert deze bijeenkomst als trekker van het domein Media & ICT in samenwerking met Federatie Dutch Creative Industries, TNO, NWO, EL&I en het topteam Creatieve Industrie. Ook partijen die verder willen met de agenda’s van Business Innovation, Gaming, Cultureel Erfgoed of Creatieve Industrie in de breedte zijn van harte welkom.


Bijeenkomst Topsector Creatieve industrie: van beleid naar praktijk, dinsdag 10 april, 15.00-18.00. Locatie: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, grote zaal, Media Park, Hilversum. Klik hier om je aan te melden. Het programma voor de bijeenkomst wordt nog samengesteld, maar je mag dit niet missen als je actief betrokken wilt zijn bij de uitvoering van het innovatiecontract.


Gelijk aan de slag? Kort na de bijeenkomst van 10 april wordt er direct al vervolg georganiseerd voor partijen die echt aan de slag willen met concrete projecten. Ideeën voor onderzoeksprojecten? Een onderzoeker in huis? Test en experimenteerfaciliteiten nodig? Of juist talentvolle medewerkers laten meedraaien in onderzoek of zelfs laten promoveren? Of gewoon op zoek naar inspirerende partners? Geen abstracte verhalen, maar concrete projecten! De innovation networks organiseren samen met NWO matchmakingbijeenkomsten waarin onderzoekers hun projectvoorstellen kunnen pitchen, bedrijven hun onderzoeksvragen kwijt kunnen, partnerships gebouwd worden en consortia voorbereid.



  • 13 april, matchmakingbijeenkomst Business Innovation Creatieve Industrie (CI Next)

  • 20 april, 14.00-18.00, matchmakingbijeenkomst Serious Gaming (Gather) tijdens Festival of Games

  • 24 april, 15.00-18.00, matchmakingbijeenkomst Media & ICT. Je kunt je nu al vooraanmelden voor de matchmakingbijeenkomst op 24 april!

Meer weten over het innovatiecontract? Via onderstaande links vind je meer informatie over:



« Terug

Sluiten