Staatsbosbeheer ontvangt Corporate Fashion Award

dinsdag 28 november 2006

Op donderdag 23 november zijn de Holland Career & Workwear (HCW) Corporate Fashion Awards uitgereikt. Finalisten van verschillende bedrijven en instellingen hebben hun bedrijfskleding op de catwalk aan een vakkundige jury getoond. Staatsbosbeheer heeft dankzij ontwerper Bas van Wayenburg in de categorie ‘Corporate Wear’ de award ontvangen voor haar outdoor-bedrijfskleding.

De award werd uitgereikt aan het bedrijf of instelling die op meest treffende wijze zijn gewenste imago met behulp van de bedrijfskleding naar buiten heeft weten te brengen. In de categorie ‘corporate wear’ wist Staatsbosbeheer van mede-finalisten Lloyds Apotheken en Selekt Vracht de felbegeerde award in de wacht te slepen.

Staatsbosbeheer heeft vijf jaar geleden besloten haar nieuwe merkstijl door te laten vertalen in een outdoor-bedrijfskleding met hoge eisen aan draagcomfort en functionaliteit. Bas Wayenbrug van Container ontwerpstudio heeft de bedrijfskleding ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met de gewenste uitstraling: herkenbaar, toegankelijk, representatief, en met autoriteit. Daarnaast moet de kleding comfortabel en duurzaam zijn omdat medewerkers zowel buiten in de natuurgebieden werkzaam zijn, als op kantoor. De Corporate Fashion Award is een initiatief van Holland Career & Workwear, de brancheorganisatie voor leveranciers van bedrijfs- en corporate imagekleding. Dit is inmiddels de derde jaargang van het evenement. www.staatsbosbeheer.nl

« Terug

Sluiten