Tips & Trucs

23-06-2004

Een rubriek over internet en internetcommunicatie. Tips en trucs, literatuur, links, de UCK- website, uw website, activiteiten, vragen, bijzondere projecten…. Alles kan aan bod komen, als het maar ‘UCK-breed' interessant is. Heeft u op het gebied van webcommunicatie iets te melden, of is er een onderwerp waaroveru meer wilt weten. Meld het aan de redactie.

Plaatjes kijken?
Merkwaardig of niet, bij het bezoeken van de ledenlijst op de UCK-website valt op dat een meerderheid van onze leden ‘gezichtloos' door het leven gaat. Oké, we hebben ze niet geteld, maar een snelle scan wijst uit dat het gaat om zo'n 70 (!) procent van de leden. Nu zegt een foto natuurlijk niet alles, maar een UCK-bijeenkomst bezoeken, of een collega-lid bellen met een vraag over het vak…. met een blik van herkenning is toch allemaal wat minder anoniem en wat meer netwerken. Kijkt u ook altijd naar de plaatjes en mist er wat bij uw gegevens op de UCK-ledenpagina? Stuur ons dan via uw eigen gegevenspagina op uw foto voor de (besloten)ledenlijst. En als u toch op uw pagina bent, controleert u dan ook even of uw gegevens compleet en juist zijn? Overigens, u mág met uw foto op de homepage. Het hoeft niet. Uw foto wordt daar alleen getoond wanneer u ook een quote toe over het vak of Utrecht en communicatie toevoegt.

Netwerken
Antwoorden op vragen komen niet zomaar aanvliegen: je moet er wel wat voor doen. Netwerken is soms ‘net werken'. Je kunt het op communicatiegebied zo gek niet bedenken, of de UCK heeft er professionals voor.En als UCK-lid kunt u ze allemaal bereiken. Is er een vraag waar je geen antwoord op weet; zoekt u een oplossing in een discipline waarin u niet thuis bent? Uw eigen UCK-netwerk biedt een uitweg.

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten